El teu soci de confiança en arts gràfiques

Confia en Grupo Giesa per portar els teus projectes gràfics al següent nivell

El nostre segell, el teu èxit

GIESA és un dels grups d'empreses gràfiques més destacats d'Europa i ofereix una àmplia gamma de serveis d'impressió d'alta qualitat. Especialitzats en òfset en rotativa i pla, així com en impressió digital en petit i gran format, també proporcionem tot tipus d'enquadernació i acabats per garantir els millors resultats a cada projecte. Des del nostre inici el 1973, hem brindat serveis a nivell mundial, compromesos amb l'excel·lència i la satisfacció del client. El nostre equip altament capacitat està completament a la teva disposició per assessorar-te, oferir pressupostos detallats i produir qualsevol projecte gràfic que vulguis realitzar.

Som una elecció encertada. Per què?

Àmplia especialització en impressió

Grupo Giesa es destaca per la seva àmplia especialització en tot tipus d'impressió, des d'òfset en rotativa i pla fins a impressió digital en format petit i gran. Aquesta diversitat de capacitats ens permet oferir solucions adaptades a les necessitats específiques de cada client, garantint resultats d'alta qualitat a qualsevol projecte gràfic.

Experiència i trajectòria

Amb més de 50 anys a la indústria, Grupo Giesa compta amb una sòlida experiència i una trajectòria provada en la prestació de serveis d'impressió a nivell mundial. Des del 1973, hem demostrat el nostre compromís amb l'excel·lència i la satisfacció del client, consolidant la nostra posició com a un dels grups gràfics més importants d'Europa.

Atenció personalitzada i servei integral

A Grupo Giesa el nostre equip està completament dedicat a brindar un servei integral i personalitzat per a cada client. Des de l'assessorament inicial fins a la producció i entrega del producte final, ens comprometem a estar a la teva disposició a cada etapa del procés, garantint una experiència sense contratemps i resultats excepcionals a cada treball.

Tenim el que necessites

Grup Giesa ofereix una àmplia gamma de serveis d'impressió d'alta qualitat, incloent òfset en rotativa i pla, així com impressió digital en petit i gran format. La nostra especialització inclou tot tipus d'acabats per garantir resultats excepcionals a cada projecte gràfic. Amb més de 50 anys d'experiència a la indústria, el nostre equip altament capacitat està completament dedicat a oferir un servei integral i personalitzat a cada client. Des de l'assessoria inicial fins al lliurament final del projecte, ens comprometem a superar les expectatives i garantir una experiència sense contratemps a cada treball realitzat.

Aquest web està finançat per la Unió Europea - Next Generation EU